Počeli smo 1998. godine kao obrt "Remont Kovačević" u čijem smo sustavu vršili automehaničarske, autolimarske i autolakirerske popravke. Tijekom narednih godina radi Vaših potreba smo proširili djelatnost te 2006. godine počinjemo sa radom u novo otvorenom prostoru "Auto Centar Kovačević" koji se nalazi na novoj lokaciji u Bilju, Kralja Tomislava 90 te se prostire na 4000 m2 od toga 1200m2 radnog i 1600m2 parkirnog prostora.

U okviru "Auto Centra Kovačević" nalaze se salon za prodaju vozila, automehaničarska, autolimarska, autolakirerska i vulkanizerska radionica kao i autopraonica.

Radionice su opremljene svom potrebnom opremom za popravke i održavanje vozila, a moramo naglasiti da svakodnevno pratimo tehnološki razvoj vozila te sukladno tome opremamo radionice svom pratećom opremom kako bismo mogli pratiti trendove razvoja sve zahtjevnijeg tržišta.

Surađujemo sa svim osiguravajućim društvima vezano za popravke vaših oštećenih metalnih ljubimaca, a sa Croatia Osiguranje d.d. smo i ugovorni suradnici u prodaji osiguranja.